Listisar.se

Din bästa källa för aktuella, roliga och intressanta listor.

Woman in White Bed Holding Remote Control While Eating Popcorn

13 nytillkomna filmer på SVT Play du inte får missa

Håll dig uppdaterad med det senaste inom film på SVT Play! Här är en lista över 13 nytillkomna filmer som varierar från klassiker till moderna berättelser. Perfekt för en mysig filmkväll eller en lat helg.

3:10 to Yuma En klassisk västernfilm där en småbrukare tar sig an uppgiften att föra en fångad revolverman till tåget mot Yuma. En resa fylld med spänning och moraliska dilemman.

Baby Done En komedifilm från Nya Zeeland om att tackla oväntad graviditet, där huvudkaraktären kämpar med att bevara sin ungdom och frihet.

Black Jack Ett svenskt drama från 1979, regisserat av Colin Nutley, som utforskar livet och turerna i en dansbandsmiljö.

Det regnar alltid i Provence En fransk komedi om en man som arvtagare till ett vingård i Provence upptäcker livets enkla nöjen och komplicerade relationer.

Il Capitano En gripande svensk-finländsk film baserad på verkliga händelser kring ett brutalt brott som skakade Norden i början av 1990-talet.

Katharina Blums förlorade heder En tysk film som skildrar hur en ung kvinnas liv förstörs av skoningslös och sensationssökande journalistik.

Laura En film noir-klassiker från 1944 om en detektiv som blir besatt av att lösa mordet på en kvinna vars skönhet och charm transcenderar hennes död.

Med glorian på sned En charmig svensk komedi om de komiska förvecklingarna i livet för en grupp människor som försöker hitta mening och lycka.

Nader och Simin – en separation En iransk mästerverk som utforskar ett skilsmässos drama och dess påverkan på en hel familj, med fokus på kultur och klass i det moderna Iran.

Sunburned En tysk film som utforskar komplexa familjerelationer under en semester i Spanien, sett genom ögonen på en ung flicka.

The Land Girls En brittisk film som följer tre kvinnor som arbetar med att skörda på den engelska landsbygden under andra världskriget.

Vandring med månen En svensk drama från 1998 som berättar historien om en man och en pojke som korsar Sverige till fots under en ovanlig och lärorik resa.

While We’re Young En amerikansk dramakomedi som utforskar generationsskillnader, äktenskap och ambition genom ögonen på ett medelålders par och deras nya, unga vänner.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *