Även om man vaknar upp på morgonen och känner sig helt på topp så finns det alltid olika faktorer som kan sabba den perfekta dagen. Här är några störande saker som vi alla upplever från och till.

1.     Bussen, tåget eller flyget är sent

Det spelar ingen roll hur god marginal man har till att komma till hållplatsen, perrongen eller flygplatsen om man ändå får vänta på grund av försening. Detta kan verkligen vara stressande.
2.     Tränger sig före i kön

Står man i en kö på matvarubutiken eller för att köpa en tunnelbanebiljett så blir man lika störd när någon tränger sig före i kön med en dålig ursäkt.
3.     Mycket trafik på vägarna

När man har en tid att passa så kan det verkligen sabba om man får sitta länge i en bilkö som tar sig framåt i snigelfart. Detta kan sänka humöret rejält.
4.     Otrevliga människor

Det kan vara någon som säger något på bussen, på arbetsplatsen eller kanske till och med en bekant. Hör man något som man ogillar får det lätt fäste i tankarna och maler sedan vidare hela dagen och förstör.
5.     För lite pengar på kontot

Har man glömt av att kolla sitt saldo på bankkortet så kan det bli både pinsamt och störande när köpet inte medges när man handlar eller har varit på café.
6.     Spiller på kläderna

Har man varit ute på lunch och råkat spilla på sin skjorta eller kjol, och dessutom inte har något ombyte får man verkligen lida igenom dagen. Detta är verkligen störande.