Listisar.se

Din bästa källa för aktuella, roliga och intressanta listor.

Nya filmer och serier på netflix i Juni 2024

Netflix bjuder på en spännande juni med både nya filmer och serier. Oavsett om du är ute efter skräck, komedi eller dokumentärer, finns det något för alla.

Under Paris

En skräckfilm som utspelar sig i Paris där en enorm haj terroriserar Seine. Mystiska försvinnanden leder till en farlig jakt under stadens vatten.

Sweet Tooth (säsong 3)

Den charmiga fantasyserien återvänder med sin sista säsong, där vi följer Gus och hans vänner i deras kamp mot fiender som hotar deras existens.

Ultraman: Rising

En animerad sci-fi-serie för barn som handlar om monsterattacker i Tokyo. Ultraman måste skydda staden och dess invånare från farliga varelser.

Trigger Warning

Jessica Alba gör comeback i denna actionfilm om en soldat som återvänder hem och dras in i en farlig konspiration. Hon måste kämpa för sin överlevnad och avslöja sanningen.

A Family Affair

En romantisk komedi med Nicole Kidman och Zac Efron. En oväntad relation uppstår när två familjer tvingas spendera sommaren tillsammans.

Jo Koy: Live From Brooklyn

Standup-special med komikern Jo Koy, som levererar skratt och skämt om sin filippinska-amerikanska bakgrund och vardagslivet.

How to Rob a Bank

En dokumentär som utforskar verkliga bankrån och de personer som genomfört dem. Genom intervjuer och återuppspelningar får vi en inblick i deras värld.

Mysteries of the Terracotta Warriors

Dokumentär som utforskar mysterierna kring Kinas terrakottaarmé. Forskare och historiker delar med sig av sina upptäckter och teorier.

Outstanding: A Comedy Revolution

En dokumentär om komedins utveckling genom tiderna. Få en inblick i hur komedin har förändrats och vilka som varit pionjärer inom genren.

Black Barbie

En dokumentär om svarta Barbie-dockor och deras betydelse för representation och identitet. Utforskar dockornas historia och deras påverkan.

Hierarchy

En miniserie som utforskar sociala hierarkier och maktdynamik i olika samhällen. Hur påverkar dessa strukturer människors liv och val?

Tour de France: Unchained (säsong 2)

En dokumentärserie om Tour de France. Följ cyklisterna och deras team genom utmaningar och triumfer under tävlingen.

King of Collectibles: The Goldin Touch (säsong 2)

En realityserie om samlarobjekt och auktioner. Se hur värdefulla föremål köps och säljs och möt människorna bakom affärerna.

Agents of Mystery

En ny realityserie där deltagarna löser mysterier och brott. De använder sig av avancerad teknik och analys för att komma till botten med gåtorna.

Gangs of Galicia

En ny dramaserie som följer kriminella gäng i Galicien. Maktspel, lojaliteter och förräderi skapar en spännande berättelse.

Rising Impact

En ny serie om uppåtgående karaktärer som gör avtryck i sina respektive fält. Få en inblick i deras resa mot framgång.

Kaulitz & Kaulitz

En dokumentärserie om kända tvillingar och deras liv. Följ deras karriärer, personliga liv och hur de navigerar berömmelsens utmaningar.

That ’90s Show (säsong 2)

En nostalgisk komediserie som tar oss tillbaka till 90-talet. Följ karaktärernas humoristiska äventyr och familjedynamik.

The Mole (säsong 2)

En realityserie där deltagare försöker avslöja en mullvad bland dem. Vem kan de lita på och vem är förrädaren?

Supacell

En ny actionfylld serie som följer en grupp människor med övermänskliga krafter. De måste använda sina förmågor för att bekämpa hot och skydda världen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *