Pixar Animation Studios är en av världens mest älskade animationstudior. De har gett oss några av de mest minnesvärda filmerna för hela familjen, från ”Toy Story” till ”Inside Out”. I denna artikel tar vi en titt på de bästa filmerna från Pixar.

Bästa filmerna från Pixar Animation Studios

Toy Story (1995)

Det här är den första långfilmen från Pixar och den första helt datoranimerade långfilmen någonsin. Filmen följer en leksaks samling som kommer till liv när människor inte är i närheten. Vi får följa Woody, en gammal favoritleksak, och Buzz Lightyear, en ny leksak, på deras äventyr tillsammans.

The Incredibles (2004)

En familj med superkrafter måste kämpa för att rädda världen från en skurk medan de samtidigt försöker att hålla ihop som en familj.

Finding Nemo (2003)

Marlin, en överbeskyddande clownfisk, söker sin son Nemo som har blivit tagen till en akvarium i Sydney. Med hjälp av nya vänner på vägen, inklusive en cool tankfisk vid namn Dory, måste Marlin rädda sin son och ta sig hem.

Up (2009)

En ensam pensionär beslutar sig för att uppfylla sin livslång dröm och reser till Sydamerika med sitt hus flygande på luftballonger. Tillsammans med en ung scout möter han oväntade äventyr och lär sig vikten av vänskap och mod.

Ratatouille (2007)

Remy är en ung råtta med en passion för mat och en gourmet-smak. Han drömmer om att bli en framstående kock, men möter hinder när han försöker göra sina drömmar till verklighet som en råtta i en köksmiljö.


Pixar Animation Studios har gett oss många fantastiska filmer genom åren. Oavsett om du är en fan av animerade filmer, Disney-filmer eller familjefilmer, finns

Så packa en kudde, ta en godis och börja din filmresa med Pixars bästa filmer. Du kommer inte att bli besviken.