Listisar.se

Din bästa källa för aktuella, roliga och intressanta listor.

5 saker du måste veta innan du börjar använda Netflix i Sverige

Netflix, med sitt omfattande bibliotek av filmer och tv-serier, har blivit en viktig del av miljontals hem. Om du gillar underhållning och bor i Sverige finns det några saker du bör veta innan du registrerar dig.

Det finns många saker som gör Netflix till ett välkommet tillskott på den svenska streamingtjänstscenen. Det finns tillgängligt på nästan alla plattformar du kan önska dig och har mycket att erbjuda när det gäller innehåll. Vare sig du vill titta på en klassisk serie som Friends eller en av de många stand-up comedy-specials som finns tillgängliga på sajten finns det något för alla.

Det bästa av allt är att Netflix är jämförelsevis prisvärt: både grund- och premiumplanen (4K-upplösning!) är rimligt prissatta.

Netflix erbjuder ett brett utbud av program och filmer, inklusive originalserier, dokumentärer och långfilmer. Du kan titta på Netflix på en mängd olika enheter, bland annat PC/Mac, spelkonsoler, smart-tv:n, smartphones och surfplattor. Med så många enheter som stöder Netflix är det lätt att förstå varför människor flockas för att registrera sig för denna tjänst.

Här är 5 saker du behöver veta innan du installerar Netflix i Sverige:

  1. Netflix är tillgängligt över hela världen med undantag för Kina.
  2. Det finns mängder med svenska filmer och tv-serier på netflix, bland annat Clark, Bonusfamiljen, Bron, Snabba cash, Young Royals, Störst av allt, Young Wallander, Bamse, Bamse Och Tjuvstaden, Bäst i Sverige, Mamma Mu och Kråkan, Pettson och Findus – Kattonauten, Vinterviken och LasseMajas detektivbyrå – Stella Nostra
  3. Du behöver en bra internetuppkoppling (minst 2 Mbps) och ett konto hos Netflix.
  4. Du kan bara strömma innehåll på en enhet åt gången.
  5. Netflix är inte gratis, du behöver en prenumeration som kostar pengar. Du kan säga upp din prenumeration när som helst inom 30 dagar efter att du har registrerat dig eller om du inte gillar vad de erbjuder efter att den perioden har gått ut.

Titta på Netflix på din smartphone, surfplatta, smart-tv, bärbara dator eller streamingenhet – allt för en fast månadsavgift. Abonnemang från 99 kr till 179 kr per månad. Inga ytterligare kostnader, inga bindningstider.

Men visste du att Netflix också erbjuder en gratis provperiod? Detta ger dig möjlighet att prova deras tjänst innan du ingår ett aktivt abonnemangsavtal.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *