Gunilla Persson har länge varit en ikonisk figur i det svenska medielandskapet, inte minst tack vare hennes färgstarka personlighet i realityserien ”Svenska Hollywoodfruar”.

Från hennes glamorösa liv i soliga Kalifornien till hennes outtröttliga engagemang i diverse projekt, har Gunilla blivit en kändis som folk antingen älskar eller älskar att diskutera. Här är en lista med intressanta fakta om denna dynamiska personlighet som kanske ger en lite djupare inblick i vem Gunilla Persson egentligen är.

  1. Utbildad Operasångerska: Gunilla har en bakgrund som utbildad operasångerska, en passion som hon har fört med sig genom livet.
  2. Författare: Utöver sin TV-karriär har Gunilla även skrivit en bok där hon delar med sig av sina livserfarenheter och ger råd om allt från skönhet till självförtroende.
  3. Modellkarriär: Före sin tid i rampljuset som en TV-personlighet, hade Gunilla en framgångsrik karriär som modell, vilket tog henne till många olika delar av världen.
  4. Engagerad Djurrättsaktivist: En kanske mindre känd aspekt av Gunillas liv är hennes starka engagemang för djurrätt och djurskydd.
  5. Entreprenör: Gunilla har också lanserat egna produkter och varumärken, inklusive en hudvårdslinje, vilket visar på hennes affärssinne.
  6. Mamma: En av de roller som Gunilla värdesätter högst är hennes roll som mamma till dottern Erika, med vilken hon delar en mycket nära relation.
  7. TV-producent: Gunilla har inte bara varit framför kameran utan har även tagit rollen som producent för vissa av hennes TV-projekt.
  8. Musikinslag: Nyligen har Gunilla även gjort sig känd inom musikvärlden med låten ”I Won’t Shake (La La Gunilla)”, som visar en helt ny sida av henne.

Foto av Arkland.