Mars 2024 bjuder på en mångsidig lineup av serier och filmer på Netflix, som lovar att hålla tittarna klistrade vid skärmarna. Med allt från återkommande favoriter i nya säsonger till helt nya titlar, fortsätter Netflix att vara en ledande plattform för diverse och kvalitativ underhållning.

  1. The Gentlemen – Någon gång under mars: Denna mycket efterlängtade titel gör sin debut på Netflix. Håll utkik för exakt premiärdatum!
  2. The Netflix Slam – 3 mars: En nyhet för sportentusiaster, denna dokumentärserie tar dig djupt in i tennisens värld med aldrig tidigare skådat tillträde.
  3. Hot Wheels Let’s Race – 4 mars: För barn och bilentusiaster, denna animerade serie lovar höghastighetsäventyr och färgglada tävlingar.
  4. Full Swing säsong 2 – 6 mars: Golfälskare, gläd er! Denna djupdykning i golfvärlden är tillbaka med fler insikter och spänning.
  5. Supersex – 6 mars: En utforskande serie som dyker in i sexualitetens många aspekter, berättad med humor och värme.
  6. The Signal LS – 7 mars: En spännande ny sci-fi serie som utmanar verkligheten med sin berättelse om teknologi och mänskliga kopplingar.
  7. Young Royals säsong 3 – 11 mars (avsnitt 1-5) och 18 mars (finalen): Den svenska succén fortsätter att förtrolla tittarna med en ny säsong full av drama och intriger.
  8. Girls5eva säsong 3 – 14 mars: Följ med på fler äventyr med den återförenade tjejgruppen som kämpar för att hålla sina drömmar levande.
  9. 3 Body Problem – 21 mars: En ambitiös adaption av den kritikerrosade sci-fi romanen som utforskar mänsklighetens första kontakt med utomjordiskt liv.
  10. Is It Cake? säsong 3 – 29 mars: Den virala hiten är tillbaka för att blåsa liv i den ultimata gissningsleken – är det en kaka eller inte?

Mars på Netflix ser ut att bli en månad fylld av underhållning för alla smaker. Så oavsett om du är ute efter spänning, skratt, eller en tankeväckande dokumentär, har Netflix något för dig. Glöm inte att boka in dessa datum i din kalender för en månad full av streaming!