Det är alltid spännande när en ny säsong av Overwatch 2 rullar igång. Varje gång bjuds spelare på en ny chans att utforska spelets dynamiska värld, anpassa sina strategier och, förstås, upptäcka vilka hjältar som toppar listorna. Säsong 9 är inget undantag, och det finns några DPS-hjältar som verkligen har lyckats sticka ut från mängden.

Tracer

Ingen lista över DPS-hjältar är komplett utan Tracer. Med sin unika förmåga att manipulera tiden, gör hennes snabbhet och agilitet henne till en oumbärlig kraft i varje laguppställning.

Sojourn

Sojourn har snabbt blivit en favorit för många, med sin höga skadepotential och förmågan att anpassa sig till olika stridssituationer. Hennes railgun kan avgöra utgången av en strid på bara några sekunder.

Ashe

Ashe och hennes trogna omnikompis B.O.B. fortsätter att vara en explosiv duo på slagfältet. Hennes förmåga att leverera hög skada från avstånd, kombinerat med hennes dynamit, gör henne till en mångsidig hot.

Soldier: 76

Soldier: 76 har länge varit en pålitlig DPS-hjälte tack vare sin mångsidighet och självläkande förmågor. Hans konsekventa skadepotential gör honom till en grundpelare i många lag.

Denna säsong har visat att när det gäller DPS-rollen, är variation och anpassningsförmåga nyckeln till framgång. Oavsett om du föredrar att vara i hetluften med Tracer och Sojourn, eller hålla avståndet med Ashe och Soldier: 76, finns det gott om möjligheter att briljera på slagfältet.